Yatırdığınız miktara göre
sizlere bonusumuz
var Promosyon kodu beststav

beststav

Oyuncu Gizlilik Bildirimi

Nations League Programı
01 aralık
02 aralık

Union des Associations Européennes de Football (UEFA) ve bağlı kuruluşları ("biz / biz", "UEFA") veri denetleyicileridir ve oyuncuların ve onlarla ilişkili kişilerin (örneğin, bir kulübün veya milli takımın koçluğu, teknik ve tıbbi personeli) (ayrıca "siz / sizin" olarak anılır), kişisel verileri dahil.

Bu Gizlilik Bildiriminin amacı, kişisel verilerinizin UEFA'da işlenme şekli hakkında bilgi sağlamak ve şeffaflık sağlamaktır.

UEFA, gizliliğinize saygı gösterirken kişisel verilerinizin gizliliğini, bütünlüğünü ve kullanılabilirliğini sağlamak için veri koruma yasalarına uymayı taahhüt eder. Burada açıklanan taahhütler, UEFA'nın değerlerini ve eylem ilkelerini destekler ve geçerli İsviçre ve Avrupa yasalarına uygundur.

Bu Gizlilik Bildirimi İngilizce olarak hazırlanmış ve diğer dillere çevrilmiştir. İngilizce ve çeviriler arasında herhangi bir tutarsızlık olması durumunda, İngilizce metin esas alınacak ve yorumla ilgili şüpheleri gidermek için kullanılacaktır.

Bu Gizlilik Bildiriminin en son sürümü: Kasım 2020'de yayınlandı

1 BU GİZLİLİK BİLDİRİMİNİN KAPAKLARI

Bu Gizlilik Bildirimi, UEFA'nın yarışmalarına katılımınız için toplanan kişisel verileri işleme yöntemi için veya UEFA ile başka bir şekilde etkileşim kurduğunuzda geçerlidir ve size UEFA'nın toplayabileceği kişisel veri türlerini, bunların nasıl işleneceğini ve üçüncü şahısları açıklar. iletilebilir ve UEFA bunu ne kadar süre tutacaktır. Ayrıca bu kişisel verilerle ilgili haklarınızı da açıklar.

2 KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NASIL TOPLUYORUZ?

UEFA tarafından toplanan ve işlenen belirli kişisel veriler, sizinle doğrudan etkileşimlerden gelir ve siz ve kulübünüz, lig veya futbol üyesi birliği tarafından veya FIFA veya Dünya Anti-Doping Ajansı (WADA) gibi diğer üçüncü taraflarca sağlanan ayrıntıları içerir. .

3 HANGİ KİŞİSEL VERİLERİ TOPLUYORUZ VE NASIL KULLANIYORUZ

Topladığımız kişisel veri türleri ve bunları işleme amacı, bizimle olan ilişkinize göre değişir. 'Kişisel veriler', bir birey olarak doğrudan veya dolaylı olarak sizinle bağlantılı olabilecek herhangi bir bilgi anlamına gelir.

Lütfen sağladığınız bazı kişisel verilerin hassas kabul edilebileceğini veya Madde altında özel kategori statüsü çekebileceğini unutmayın. İsviçre Federal Veri Koruma Yasası'nın (FADP) 3 c harfi veya Art. AB Genel Veri Koruma Yönetmeliğinin 9. Bu, örneğin, siyasi görüşler, dini inançlar, fiziksel veya zihinsel sağlık hakkında bilgi veya etnik kökeninizi gösteren bir fotoğraf olabilir.

UEFA yarışmaları ve etkinlikleri
Bir UEFA yarışmasına veya etkinliğine katıldığınızda, aşağıdaki türden bilgileri idari amaçlarla toplayabilir ve işleyebiliriz:

• Tam adınız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, uyruğunuz ve küçükler durumunda yasal temsilciniz gibi kişisel bilgiler

• Kulüp (ler) iniz, pozisyonunuz, mesleki deneyiminiz ve becerileriniz gibi profesyonel bilgiler

• Telefon numaranız, adresiniz ve e-posta adresiniz gibi iletişim bilgileri

• Konaklamanız ve seyahat bilgileriniz gibi seyahat bilgileri

Bu, UEFA müsabakaları ve etkinlikleri düzenlememize, kaydınızı kolaylaştırmamıza ve ön kayıt önlemleri (sözleşme performansı) gerçekleştirmemize olanak tanır.

UEFA Kulüp Lisanslama ve Finansal Fair Play Yönetmelikleri
Bir UEFA yarışmasına veya etkinliğine katıldığınızda, aşağıdaki bilgi türlerini işleyebiliriz:

a) UEFA kulüp müsabakalarına katılan kulüplerin UEFA Kulüp Lisanslama ve Finansal Fair Play Yönetmeliklerine uygun olup olmadığını kontrol etmek için:

• Küçükler için tam adınız, doğum tarihiniz, uyruğunuz ve yasal temsilciniz gibi kişisel bilgiler

• Kulüp (ler) iniz ve onlarla yaptığınız sözleşmeler gibi profesyonel bilgiler (herhangi bir ücret ve tazminatın ayrıntıları dahil) ve önceki tüm transferlerin ve sözleşmelerin bir kaydı

b) Oyuncular ve kulüpler hakkında bazı istatistiksel bilgiler ve kıyaslama bilgileri sağlamak için:

• Tam adınız, doğum tarihiniz ve uyruğunuz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

Bu işlem, UEFA müsabakalarını ve ilgili etkinlikleri etkili ve yasal bir şekilde düzenlemek ve yönetmek, futbolun bütünlüğünü korumak için tasarlanmış önlemleri almak ve dürüstlük kuralları ve UEFA düzenlemeleri ihlallerini soruşturmak için meşru menfaatlerimiz tarafından gerekçelendirilir.

Anti-doping düzenlemeleri
Bir UEFA yarışmasına veya etkinliğine katıldığınızda, aşağıdaki bilgi türlerini toplayabilir ve işleyebiliriz:

a) Her an doping kontrollerini planlamak ve test edilecek oyuncuların etkinliği ve adaleti en üst düzeye çıkaracak şekilde belirlenmesini sağlamak:

• Tam adınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve uyruğunuz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz ve pozisyonunuz gibi profesyonel bilgiler

• Biyolojik profilleriniz (geçmiş anti-doping sonuçları, genel sağlık verileri) ve nerede olduğunuz gibi tıbbi bilgiler

b) Performansınızı artırmak için yasaklanmış maddeleri kullanmadığınızdan emin olmak için biyolojik (kan ve idrar) numunelerinizi toplamak için:

• Tam adınız, cinsiyetiniz ve doğum tarihiniz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz ve pozisyonunuz gibi profesyonel bilgiler

• Oynadığınız maçların kayıtları gibi spor verileri

• Numune yasal bilgileri (tarih ve yer, oyuncu temsilcisinin adı ve imzası), numune teknik bilgileri (her numunenin etiket numarası, numunenin alındığı kesin saat), ilaç beyanı (teşhis, kullanılan maddeler, doz, tedavinin başlangıcı ve bitişi) ve anti-doping testinin sonucu

c) Potansiyel olarak yasaklanmış maddeleri kullanmak için geçerli bir tıbbi gerekçeye sahip olduğunuzdan emin olmak için tedavi amaçlı kullanım muafiyetlerinizi (TAKİ'ler) toplamak için:

• Tam adınız, cinsiyetiniz ve doğum tarihiniz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz ve pozisyonunuz gibi profesyonel bilgiler

• Oynadığınız maçların kayıtları gibi spor verileri

• Tedavi bilgileriniz gibi tıbbi bilgiler: teşhis, tıbbi gerekçe, kullanılan maddeler, tedavinin başlangıcı ve bitişi

d) Bir oyuncunun / kulübün / diğer kişinin anti-doping kurallarını ihlal etmekten suçlu olup olmadığını tespit etmek ve gerekli disiplin cezalarını uygulamak:

• Tam adınız, cinsiyetiniz ve doğum tarihiniz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz (ler) iniz ve pozisyonunuz gibi profesyonel bilgiler

• Oynadığınız maçların kayıtları gibi spor verileri

• Numune yasal bilgileri (tarih ve yer, oyuncu temsilcisinin adı ve imzası), numune teknik bilgileri (her numunenin etiket numarası, numunenin alındığı kesin saat), ilaç beyanı (teşhis, kullanılan maddeler, doz, tedavinin başlangıcı ve bitişi) ve anti-doping testinin sonucu

Bu işlem, UEFA müsabakalarını ve ilgili faaliyetleri etkili ve yasal bir şekilde düzenlemek ve yönetmek, dopingle mücadele testleri yaparak futbolda dopingi ortadan kaldırmak için önlemler almak ve sağlık ve güvenlik yükümlülüklerine uymak için meşru menfaatlerimiz tarafından gerekçelendirilir. Hassas veya özel kişisel veri kategorilerinin toplanması veya işlenmesi gerektiğinde, her zaman sizin özel izninizi isteyeceğiz.

Disiplin ve dürüstlük davaları
Bir UEFA yarışmasına veya etkinliğine katıldığınızda, aşağıdaki bilgi türlerini toplayabilir ve işleyebiliriz:

a) Bir oyuncunun / kulübün / diğer kişinin UEFA kurallarını ve yönetmeliklerini veya diğer spor yönetmeliklerini ihlal etmekten suçlu olup olmadığını belirlemek ve disiplin cezaları uygulamak için:

• Tam adınız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz ve uyruğunuz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz gibi iletişim bilgileri

• Oynadığınız maçların kayıtları ve size karşı disiplin cezaları gibi spor verileri

b) Belirli maç durumlarını veya anlaşmazlıkları araştırmak, paydaşların ifadelerini dinlemek ve uygun yaptırımları belirlemek için:

• Tam adınız gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Oynadığınız maçların kayıtları, size karşı disiplin cezaları ve performansınızla ilgili bilgiler gibi spor verileri

c) Düzeltilmiş olabilecek maçları tespit etmek, bütünlüğü korumak ve futbolda suç ve yolsuzluğu önlemek için:

• Tam adınız gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Size karşı disiplin cezaları ve performansınızla ilgili bilgiler dahil olmak üzere oynadığınız maçların kayıtları gibi spor verileri

d) Bir UEFA müsabakası veya etkinliğinin bütünlüğünü korumak için tasarlanmış önlemleri uygulamak için:

• Tam adınız gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Oynadığınız maçların kayıtları, size karşı disiplin cezaları ve performansınızla ilgili bilgiler gibi spor verileri

Bu işlem, UEFA müsabakalarını ve ilgili etkinlikleri etkili ve yasal bir şekilde düzenlemek ve yönetmek, sizi veya diğer oyuncuları ilgilendiren yasal anlaşmazlıkları ele almak ve dürüstlük ihlallerini araştırmak için meşru menfaatlerimiz tarafından gerekçelendirilir.

Performans analizi ve maç verileri
Bir UEFA yarışmasına veya etkinliğine katıldığınızda, aşağıdaki bilgi türlerini toplayabilir ve işleyebiliriz:

a) Belirli UEFA müsabakalarının kamuya açık raporlaması ve katılan takımlar için kendi taktik analizleri amacıyla canlı veri sağlamak için:

• Tam adınız, doğum tarihiniz ve uyruğunuz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Konumlandırma, mesafe koşusu ve yapılan pasolar gibi belirli maçlar için canlı sahada izleme ve performans verileri gibi izleme verileri

• Özel uyarlanmış koçluk / taktik besleme gibi taktik besleme

b) Analiz, istatistik, veri ve diğer bilgileri, UEFA müsabakaları ve etkinlikleri ve bunların promosyonları hakkında kamuya açık raporlamaların yanı sıra arşivleme ve istatistiksel amaçlarla kullanmak için:

• Tam adınız, doğum tarihiniz ve uyruğunuz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Oynadığınız maçların kayıtları ve performansınızla ilgili bilgiler gibi spor verileri

• Size ait fotoğraflar, resimler, videolar, medya ve ses kayıtları gibi medya verileri

c) Kulüplere yaralanmaların sayısı ve türü hakkında istatistiksel bilgiler sağlamak ve bu verileri iyileşme ve spor performansını iyileştirmek için kullanmalarına izin vermek:

• Tam adınız, doğum tarihiniz ve uyruğunuz gibi kişisel bilgiler

• Kulübünüz / kulüpleriniz gibi profesyonel bilgiler

• Yaralanmanın türü ve tarihi, teşhis ve tıbbi tedavi gibi tıbbi bilgiler

d) Oyunun gelişimini izlemek ve UEFA'nın teknik raporlarının hazırlanması ve teslimi dahil olmak üzere eğitim ihtiyaçlarını belirlemek için:

• Konumlandırma, mesafe koşusu ve yapılan pasolar gibi bazı maçlar için canlı sahada izleme ve performans verileri gibi izleme verileri

• Özel uyarlanmış koçluk / taktik besleme gibi taktik besleme

Bu işlem, UEFA müsabakalarına ve etkinliklerine katılanlar hakkındaki bilgileri kaydetmek, UEFA müsabakalarını ve etkinliklerini tanıtmak ve ticarileştirmek ve stadyumda, çevrimiçi olarak ve maç yayınları sırasında taraftar deneyimini geliştirmek için meşru menfaatlerimiz tarafından gerekçelendirilir.

Hassas veya özel kişisel veri kategorilerinin toplanması veya işlenmesi gerektiğinde, her zaman sizin özel izninizi isteyeceğiz.

İletişim
Sizinle etkileşime girmemiz gerekirse, aşağıdaki bilgi türlerini toplayabilir ve işleyebiliriz:

• Tam adınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, uyruğunuz ve küçükler durumunda yasal temsilciniz gibi kişisel bilgiler

• Adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz gibi iletişim bilgileri

Bu işlem, sizinle iletişim kurma meşru menfaatlerimiz tarafından gerekçelendirilir.

Yasal zorunluluk ve acil durumlar
Kişisel verilerinizi, yasal bir yükümlülüğe uymamız gerektiğinde (örneğin, bir mahkeme bunu yapmamızı emrettiği için) üçüncü şahıslarla paylaşmayı da içeren başka amaçlar için de kullanabiliriz veya sizinkini veya bir başkasının hayati önemini koruruz. acil durumlarda çıkarlar. Bu gibi durumlarda, zamanımız olmayabilir veya yasal olarak sizi bilgilendirmemiz gerekebilir.

Ek amaçlar
Kişisel verilerinizi, size özel önceden bildirimde bulunacağımız başka amaçlar için de kullanabiliriz.

4 KİŞİSEL VERİ PAYLAŞIMI VE AÇIKLANMASI

Kişisel verilerinizi paylaşabiliriz:

• aramızda (UEFA ve iştirakleri), esas olarak iş (UEFA müsabakalarının tanıtımı), idari ve operasyonel amaçlarla (UEFA müsabakalarını ve etkinliklerini, istatistik sekmelerini, araştırma projelerini, teknik raporları veya bireysel araştırmaları yönetmek gibi) dahili nedenlerle, bu Gizlilik Bildirimi ile;

• Bizim adımıza hareket eden ve bize teknoloji sağlayıcıları ve barındırma şirketleri, analitik şirketleri ve tıp uzmanları gibi ve benzer ve eşit derecede katı gizlilik ve gizlilik taahhütlerine uyan hizmetler sağlayan harici üçüncü taraflarla;

• UEFA müsabakalarına katılan kulüpler veya milli takımlarla, kendi idari kullanımları ve iç taktik veya istatistiksel analizleri için veya onları herhangi bir disiplin kararı, anti-doping testi sonuçları veya yaralanma çalışma raporları hakkında bilgilendirmek için;

• UEFA kurallarına ve düzenlemelerine ve spor düzenlemelerine uyumu sağlamaktan sorumlu FIFA veya WADA gibi diğer spor kuruluşlarına uyumu izlemekten sorumlu çeşitli UEFA komiteleri ve organları ile;

• Sınırlı bir izleme verisi alt kümesini çok taraflı yayın ve destek yorumuna dahil etme amaçları dahil olmak üzere, UEFA müsabakalarını kapsayan yayıncılar ve web siteleri ve sosyal medyada kullanım için;

• belirli bilgi ve istatistikleri maç basın setlerine veya herhangi bir medya desteğine dahil etmek için medya ile;

• uefa.com'da ek hizmetlerin sunulması için seçilen sponsorlarla;

• mahkeme kararları veya izinleri uyarınca belirli üçüncü şahıslarla;

• özellikle katılacağınız UEFA müsabakaları veya etkinliklerinde güvenlik veya idari kontroller yapmak için polis ve devlet yetkilileriyle;

• Bizimle olan ilişkiniz boyunca zaman zaman bunu yapmamız için bize açık izin verdiğiniz üçüncü şahıslarla.

5 KİŞİSEL VERİLERİN İLETİLMESİ

Kişisel verileriniz genellikle İsviçre ve AEA içinde saklanır, ancak sınırlı durumlarda ABD dahil olmak üzere İsviçre veya AEA dışında bulunan tedarikçilere iletilebilir. Bu tür durumlarda, İsviçre ve AEA içinde olduğu gibi ve geçerli veri koruma yasalarına uygun olarak eşdeğer koruma sağlamak için yeterli güvenlik önlemlerinin alınmasını sağlıyoruz. Verilerin İsviçre ve EEA dışına iletilmesi için yeterli bir koruma olarak AB model sözleşme hükümleri oluşturduk. İsviçre ve AEA dışına iletilen kişisel verilerinizi nasıl koruduğumuz hakkında daha fazla ayrıntı için (bu tür önlemlerin bir kopyasını nasıl elde edeceğiniz dahil), aşağıdaki Bölüm 10'da belirtilen ayrıntıları kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

6 VERİ SAKLAMA VE ARŞİVLEME

UEFA tarafından işlenen kişisel veriler, yalnızca yukarıda belirtilen amaçların yerine getirilmesi için gerekli olduğu sürece saklanacaktır. Bu genellikle, her durumda olmasa da, yasal yükümlülüklerimize uymak veya UEFA'nın haklarını korumak için bizimle yaptığınız sözleşme süresince geçerli olacaktır. Kişisel verileriniz için ilgili saklama sürelerini belirlerken, aşağıdaki gibi faktörleri dikkate alacağız:

• İlgili kişisel verilerle ilgili sözleşmeden doğan yükümlülüklerimiz ve haklarımız

• Geçerli yasa veya spor düzenlemeleri uyarınca verileri belirli bir süre saklamak için yasal yükümlülük (ler)

• Geçerli yasa (lar) kapsamındaki sınırlama tüzüğü, yani İsviçre'de on yıl olan sözleşmeye bağlı taleplerin getirilebileceği süre

• Dengeleme testleri gerçekleştirdiğimiz meşru menfaatlerimiz (yukarıdaki Bölüm 3'e bakın)

• (Potansiyel) anlaşmazlıklar

• İlgili veri koruma yetkilileri tarafından yayınlanan yönergeler.

7 HAKLARINIZ

Kanunen, belirli koşullara tabi olarak, kişisel verileriniz söz konusu olduğunda çeşitli haklara sahipsiniz. Haklarınız hakkında daha fazla bilgi ve tavsiye, ülkenizdeki veri koruma düzenleyicisinden alınabilir.

Haklar Ne anlama geliyor?
İşlemeye itiraz etme hakkınız Özellikle durumunuza bağlı gerekçelerin meşru menfaatlerimizi geçersiz kıldığı durumlarda, belirli işleme türlerine itiraz etme hakkına sahipsiniz.
Bilgilendirme hakkınız Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımıza ve bu Gizlilik Bildiriminin amacı olan haklarınıza ilişkin açık, şeffaf ve kolay anlaşılır bilgi alma hakkına sahipsiniz.
Kişisel verilerinize erişim hakkınız Kişisel verilerinize ve bu Gizlilik Bildiriminde sağlananlar gibi bazı diğer bilgilere erişim hakkına sahipsiniz.

Bu, kişisel verilerinizi veri koruma yasasına uygun olarak kullandığımızı bilmenizi ve kontrol etmenizi sağlamak içindir.

Güncelleme ve düzeltme hakkınız Yanlış veya eksik olması halinde kişisel verilerinizin düzeltilmesini isteme hakkına sahipsiniz.
Silme hakkı Bu aynı zamanda 'unutulma hakkı' olarak da bilinir ve basit bir ifadeyle, kişisel verilerinizin UEFA'nın onu kullanmaya devam etmesi için zorlayıcı bir neden olmadığı durumlarda silinmesini veya kaldırılmasını talep etmenize olanak tanır. İstisnalar olduğu için bu genel bir silme hakkı değildir.
İşlemeyi kısıtlama hakkınız Kişisel verilerinizin daha fazla kullanılmasını engelleme veya bastırma hakkına sahipsiniz. İşleme kısıtlandığında, UEFA kişisel verilerinizi yine de saklayabilir ancak bu verileri daha fazla kullanmayacaktır. Kısıtlamaya gelecekte uyulmasını sağlamak için kişisel verilerinin daha fazla kullanılmasını isteyen kişilerin listelerini tutuyoruz.
Veri taşınabilirliği hakkınız Kişisel verilerinizi farklı hizmetlerde kendi amaçlarınız için alma ve yeniden kullanma hakkına sahipsiniz, ancak işlem yalnızca sizin izninize veya bir sözleşmeye bağlı olduğunda.
Şikayette bulunma hakkınız Doğrudan ulusal veri koruma düzenleyicinizle iletişime geçerek UEFA'nın kişisel verilerinizi işleme veya işleme şekli hakkında şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.
Onayınızı geri çekme hakkınız UEFA'ya kişisel verilerinizi işleme izni verdiyseniz, bu izni istediğiniz zaman geri çekme hakkınız vardır, ancak bu, o ana kadar kişisel verilerinizle yaptığımız herhangi bir şeyin yasa dışı olarak kabul edilebileceği anlamına gelmez. .

Bizimle yazılı olarak, e-posta yoluyla veya posta yoluyla aşağıdaki adreslere ulaşarak bu haklardan herhangi birini kullanabilirsiniz. İsteğinize yanıt vermeden önce kimliğinizi kanıtlamamız gerekebileceğini lütfen unutmayın.

E-posta adresi
[email protected]

İleti
Union des Associations Européennes de Football (UEFA)
Kurumsal Hukuk Hizmetleri
Veri Koruma – Veri Sahibi İsteği
Route de Genève 46
Vaka sonrası
CH-1260 Nyon 2
İsviçre

Genellikle taleplere göre hareket eder ve ücretsiz bilgi veririz, ancak aşağıdakiler için bilgi sağlarken idari maliyetlerimizi karşılamak için makul bir ücret talep edebiliriz:

• Temelsiz veya aşırı / tekrarlanan talepler

• Aynı bilgilerin diğer kopyaları

UEFA, mevcut veri koruma mevzuatı uyarınca bunu yapma hakkına sahip olduğunda bilgi sağlanmasını reddedebilir, kısıtlayabilir veya erteleyebilir.

Lütfen isteğinizi göndermeden önce sorumlu bir şekilde değerlendirin. Elimizden geldiğince çabuk cevap vereceğiz. Genel olarak, bu talebinizin alınmasından itibaren bir ay içinde olur, ancak talebin ele alınması daha uzun sürecekse, size haber vereceğiz.

8 VERİ GÜVENLİĞİ

UEFA, yetkisiz işleme veya erişim, değişiklik veya kayıptan kaçınmak amacıyla, işlenen kişisel verilerin niteliği ve işlemenin koşulları tarafından belirlenen kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için makul teknik ve organizasyonel önlemleri tanımlar ve uygular, ve gizlilik, bütünlük ve kullanılabilirliği sağlamak için.

9 BU GİZLİLİK BİLDİRİMİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

Gizlilik Bildirimi herhangi bir zamanda www.uefa.com/playerprivacynotice/ adresinde mevcuttur ve zaman zaman değiştirilebilir. Herhangi bir güncellenmiş sürümü www.uefa.com/playerprivacynotice/ adresine yerleştireceğiz.

Bu Gizlilik Bildiriminin şartlarına aşina olmanızı sağlamaktan sorumlusunuz. UEFA, size önceden bildirimde bulunmaksızın herhangi bir zamanda bunu değiştirme hakkını saklı tutar; ancak, önemli değişiklikler yaparsak sizi bilgilendireceğiz.

10 BİZE ULAŞIN

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle [email protected] adresinden iletişime geçin. Yaptığınız bir şikayete verdiğimiz yanıttan memnun değilseniz veya veri koruma yasasına uymadığımızı düşünüyorsanız, ülkenizdeki veri koruma düzenleyicisine şikayette bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu